Як приготувати коропа | Рибалка, риба і риболовля

Готуємо страви з коропа

Вживати рибу корисно і дітям і дорослим. Тому далі розглянемо, що можна приготувати з цієї риби. З коропа вдома можна приготувати смачні та недорогі страви. Наприклад, котлети.

Котлети з коропа

Приготування страви здійснюється за такою технологією:

Короп, вагою близько 1,5 кілограма, чиститься, обробляється і ретельно миється. М’ясо відділяється від скелета за допомогою гострого ножа. Після цього риба пропускається через м’ясорубку, разом з 150 грамами сала, цибулиною і двома, вимоченими в воді скибочками хліба. Отримана суміш вимішує до однорідної маси.

До приготованої маси вбиваємо 2 яйця, додається одна столова ложка манки і три подрібнених зубчики часнику. Після цього додається сіль, перець і ретельно перемішується. З отриманої маси формуються котлети. Кожна котлетка обвалюється в борошні і смажиться з двох сторін до появи золотистого відтінку.

Короп фарширований яєчно-овочевою сумішшю

Приготування цієї страви передбачає наявність наступних інгредієнтів:

  • 1 кг коропа.
  • 6 перепелиних яєць.
  • 1 цибуля.
  • 1 болгарський перець.
  • 1 морква.
  • 1 зубчик часнику.
  • Кілька гілочок кропу і петрушки.
  • Гілочка розмарину.

Тушка риби повинна бути підготовлена ​​належним чином: її потрібно почистити, випатрати і позбавити від скелета. Після цього, рибу ретельно миють і просушують паперовим рушником. Потім, риба солиться як зсередини, так і зовні, а також приправляється спеціями.

Далі треба взяти і обсмажити на рослинному і вершковому маслі всі овочі, зелень і часник. Взяти половину цієї суміші і начинити нею коропа, але не повністю.

Наступний крок – це додавання начинки з перепелиних яєць та іншої половини овочевої маси. Риба готується в духовці на деку, застеленому пергаментним папером протягом півгодини при температурі 200 градусів.

Перед запіканням можна зверху покласти гілочку розмарину. Подається страва, попередньо полита маринадом з часнику, зелені і рослинного масла.

Короп – це смачна, корисна і, що найголовніше, доступна риба для широкого кола споживачів. Якщо захотіти, з нього можна приготувати будь-яку смачну і корисну страву.

Все про рибу та риболовлю:
https://top-shimano.com.ua/

Готуємо страви з коропа
5 (100%) 1 vote

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *