Готуємо картопляний кляр | Рибалка, риба і риболовля

Картопляний кляр для риби

На замітку господиням: приготування кляру з картоплі робить страву досить ситною, тому можна обійтися і без гарніру. Інші рецепти приготування кляру для смаження риби.

Для приготування картопляного кляру потрібно:

  • Сира картопля – 4 штуки.
  • 2 курячих яйця.
  • 60 г борошна.
  • Сіль для смаку.
  • Спеціями для картоплі.

Покрокове приготування:

Картопля очищається і подрібнюється на крупній тертці з додаванням солі і спецій. Забиваються яйця, після чого перемішуються з картоплею. Потім, не великими порціями додається борошно і також перемішується.

Рецепт кляру на кефірі

Додавання кефіру в кляр робить м’ясо риби соковитим і ніжним, особливо це стосується сухих сортів риби.

Будуть потрібні такі інгредієнти:

  • 2 яйця.
  • 100 мл кефіру, нежирного.
  • 30 г борошна, краще пшеничного.
  • Сушений кріп – 10 грамів.
  • Сіль на смак.

Як поетапно приготувати:

В першу чергу збиваються яйця і до них додається сіль. Після цього додається кефір із зеленню. Малими порціями присипається борошно і інтенсивно перемішується вся маса.

Кляр з додаванням кефіру допустимо використовувати протягом доби, оскільки він стає ще смачнішим.

Пишний кляр з майонезом

Якщо в тісто додати майонез, то воно стає дуже ніжним, а риба стає м’якшою і соковитою.

Для цього необхідно мати такі продукти:

  • 2 яйця.
  • Будь-який майонез – 40 грамів.
  • Сіль.
  • Спеції за бажанням.

Як приготувати тісто:

Яйця збиваються з сіллю до отримання піни. Потім додається майонез і перемішується. Можна додати прянощі (за бажанням).

Смачні рецепти приготування риби:
https://top-shimano.com.ua/

Картопляний кляр для риби
5 (100%) 1 vote

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *