Готуємо юшку з сьомги | Рибалка, риба і риболовля

Рецепти смачної юшки із сьомги

Юшка приготована з сьомги надзвичайно смачна. Для того щоб вибрати найкращий для себе рецепт, слід ознайомитися з деякими з них. Про це далі в статті.

Класичний рецепт

В даному випадку, юшка готується з найдоступніших інгредієнтів.

На 2 літри води потрібно взяти:

  • 0,5 кг сьомги.
  • 1 цибулину.
  • Свіжий кріп.
  • Сіль, трохи цукру і перцю.
  • 50 г вершкового масла.

Приготування страви:

Миються і подрібнюються овочі. Вариться овочевий бульйон.
Через півгодини до бульйону додаються шматочки риби, після чого вариться ще 20 хвилин. Додаються спеції.
Як тільки риба звариться, додаються сіль і цукор. В кінці готування додається зелень. Юшка має настоятися півгодини.

Юшка з вершками

Такий спосіб приготування ще називається фінським. Через те, що в страву входить молоко або сметана, і юшка виходить особливо ніжною.

Для приготування цієї страви потрібно мати:

  • 350 грамів м’яса сьомги.
  • 1 склянка вершків або сметани.
  • 1 літр води.
  • Три картоплини.
  • Одну цибулину і одну морквину.
  • Одну столову ложку борошна.
  • Пучок зелені.
  • Сіль і спеції.

Як правильно приготувати:

У киплячу воду додаються картопля і цибуля, після чого вони варяться 10 хвилин. М’ясо риби ріжеться на шматки і додається в бульйон. Борошно розчиняється в вершках, щоб не було грудок.
Риба вариться 10 хвилин, після чого вливаються вершки і додаються спеції. Після цього, страву знову доводиться до кипіння і вариться на маленькому вогні. У самому кінці слід додати зелень. Смачного!

Читайте багато смачних рецептів приготування риби:
https://top-shimano.com.ua/

Рецепти смачної юшки із сьомги
5 (100%) 1 vote

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *