Юшка з сьомги вдома | Рибалка, риба і риболовля

Це дуже смачна юшка з сьомги, тому її можна порекомендувати для приготування.

Для цього потрібно:

  • 0,5 кг свіжої сьомги.
  • Картопля і помідори – по 300 грамів.
  • По одній цибулині і морквині.
  • 0,5 л вершків.
  • 1 л води.
  • По пучку цибулі і кропу.
  • Олія.

Етапи приготування:

М’ясо риби миється і ріжеться на шматки. Овочі так само чистяться і подрібнюються, в тому числі і помідори. Овочі поміщаються на сковорідку і обсмажуються з не великою кількістю олії, після чого до них додається вода і, овочі тушкуються хвилин 5. Ріжеться картопля і додається разом з сіллю і перцем до овочів. Після цього вони тушкуються до готовності.

В овочевий бульйон додаються шматочки сьомги з вершками, після чого все готується ще 8 хвилин. Додається лавровий лист і зелень.

Така риба, як сьомга, в своєму складі має цілий набір корисних речовин. Якщо її додати в раціон харчування людини хоча – б один раз в тиждень, то цього вистачить, щоб поповнити організм людини необхідними корисними компонентами.

При цьому, потрібно враховувати:

  • Що в сьомзі міститься багато білка. У 100 грамах є половина добової дози.
  • Готувати страву потрібно тільки зі свіжої, якісної риби.
  • Можливо вносити в рецепти свої зміни, для отримання оригінального смаку і аромату.
  • Сьомгу бажано вживати людям, які набрали зайву вагу.
  • Вживання сьомги дозволяє відновити сили після важких хвороб.
  • В м’ясі сьомги містяться жирні кислоти Омега 3, які уповільнюють старіння організму.
  • При використанні голови, хвоста і хребта, бульйон після 20 хвилинного варіння потрібно процідити.
  • Для отримання прозорого бульйону, його потрібно варити з цілою цибулиною.

Юшка з сьомги – це дієтична страва, яку можна рекомендувати для вживання практично всім категоріям громадян, не залежно від віку. Хоча можливі і обмеження, пов’язані з особистою непереносимістю морепродуктів окремими людьми, що може викликати алергічні реакції.

Як приготувати страви з риби:
https://top-shimano.com.ua/

5 (100%) 1 vote

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *